Lancering StrateG nieuwsbrief en blog!

Voor u liggen de StrateG nieuwsbrief en blog waarin u periodiek op de hoogte wordt gehouden van de activiteiten van StrateG, maar waarin vooral tips and tricks zullen worden gedeeld op het gebied van het realiseren van strategische groei. Daar communicatie tweerichtingsverkeer is, ben ik benieuwd tegen welke struikelblokken uw organisatie aanloopt bij het realiseren van een nieuwe strategie. Ga via de link hieronder naar Strategblog, vul de korte enquête in en ontvang dan gratis de Strategie Executie Test. Deze test geeft snel inzage in de elementen van uw strategieproces die voor verbetering vatbaar zijn.

Strategblog
Het huidige tijdperk van transformatie overleven?

We leven in een wereld die steeds sneller verandert. Veel bedrijven realiseren zich dat hetzelfde blijven doen geen optie meer is en hebben het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen als prioriteit nummer 1 bij het creëren van meer winstgevendheid. Eerder dit jaar wees onderzoek van Berenschot naar strategietrends uit, dat slechts 3% van de onderzochte bedrijven erin slaagde hun nieuwe strategie te implementeren. Lees meer

strategische_groei_schaakveld

Workshop Realiseren strategische groei – 11 september 2013

StrateG verzorgt deze gratis toegankelijke workshop in samenwerking met BusinessCompleet, het grootste online ondernemersplatform van Nederland met 80.000 aangesloten ondernemers. Deze workshop zit al vol! Wil je nog een kans maken aanwezig te zijn, klik dan hier voor een plek op de reservelijst.
Geïnteresseerd in de mogelijkheden om deze workshop ook aan te bieden aan uw klanten of relaties? Neem dan hier contact op met StrateG.

plaatje_strategische_groei

Workshop Succesfactoren van strategische groei – 18 september 2013

Op 18 september aanstaande zullen de leden van de Amsterdamse ondernemersvereniging VAZO in een interactieve workshop kennismaken met de succesfactoren van strategische groei.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.